Wednesday, February 11, 2009

seekor ikan


Salam. utk makluman semue, aku dh potong rambut. namun gaya rambut terkini aku dikritik hebat oleh family aku. diorg cakap, cam tak de beza je potong rambut dengan tak potong rambut. (sabar je la..). dah dah dah!!! pasni aku tak nak potong rambut, nak biar je rambut aku cecah lantai. tp mengikut kajian rambut aku tak kan sampai lantai sebab ia 'agak bergulung'..namun aku tak pasti kesahihan kajian ini. wallahualam....=P

arini nak cerita sket, ade staff kt office aku kaki pancing. last week ketika die sedang mengasah skill membaling joran sblom stat memancing, tanpa disedari mata kail yang stainless steel tue telah melekat di kaki nya. aaaaaaaaaaaaaaaaaa...aku dapat bayangkan sakit gile! @_@

die pon meraung sambil pergi ke hospital..so doktor pon bius la dulu supaya azab kesakitan joran tue hilang. doktor pon kata....

"cuba bayangkan awak menjadi seorg ikan...sakit tak?"

terus muka die jadi pucat!!!!!!!!


puas kitorg satu office gelak..hahaha

4 comments:

  1. HAHAHhahhhHAHHhahAHHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  2. teringat mase adek aku kene mata kail kt tgn die~huhu
    ngan slambe badaknye suro aku la yg tarik kn??scary~

    ReplyDelete
  3. siyes sakit..aku kena mata kail puyu pun da..uRGH!!!..ngeri!!

    btw..JOM MANCENG OIH!

    ReplyDelete
  4. owh..aku yap.. :P

    lupe guna acc sdrik lak td

    ReplyDelete